大阪 24時間保育園 24時間託児所 インターナショナル 幼児教育 英語保育園 幼稚園 オールウエイズ

The 24-hour nursery school

大阪 24時間保育園 24時間託児所 インターナショナル  英語保育園 幼稚園 オールウエイズ

● Yotsubashi preschool ●
06-6543-1755
Osaka City west district Kitahorie 1-5-9
Feimuzorn Yotsubashi 2 F
● Shinsaibashi preschool ●
06-6281-4522
Osaka City center district higashishinsaibashi 1-4-13
Maity building 2F

When you come from the the exit 6 of Subway Midosuji line Shinsaibashi station

When you come from the exit 7 of Subway Sakaisuji line Nagahoribashi station
● Umeda preschool ●
06-6130-4050
Osaka City north district
nishitenma 4-10-4
Shinkounishitenmahousou building 2F

Yuko Akiyama

My name is Yuko.
I'm a kindergarten teacher.
Children can have fun making Art and Craft and singing for each seasons.
We are making a place where children can have fun and feel like a home.

Shirakawa Teacher

Hello! I majored in Children's sports and learnd required expressive exercise for infant, child phychology and child welfare. The Kids in AWAYS are really physical. Let's enjoy dong exercise and have fun with us!

Risa

My name is Risa. I teach children production and a Japanese song mainly.
I think that I can spend it happily every day!!

2006 All Rights Reserved.Copyright(C) AlLWAYS.